Spørsmål og svar

Hvordan funker det?

Du får tilsendt en duppedings som du kobler opp mot et trådløst nettverk. Når denne er koblet opp vil den sende data til vår portal som igjen viser hva du ønsker..

Får man hjelp til å sette opp?

Vi er selvfølgelig behjelpelig med å sette alt opp hos deg. Gjennom partnernettverk i hele landet vil du he hjelpen der du er.

Er det bindingstid?

Hos oss er det ingen bindingstid. Alle våre standardprodukter har ikke noen månedspris. Skulle du få noe tilpasset dine behov kan det tilkomme en liten månedssum. Denne månedssummen vil det heller ikke være binding på (noen funksjoner kan forsvinne om man sier opp spesialtilpasset produkt).

Hva sier Mattilsynet?

Vi har gjennom hele prosessen hatt dialog med Mattilsynet slik at våre produkter oppfyller krav de har.

Hva skjer med avvik?

Alt av avvik vil bli varslet. Du kan også sette opp flere varslingspunkter. Du vil også kunne hente ut rapport på avvik og eventuelle kommentarer som er lagt inn på avvik.

Hva skjer om internett forsvinner?

Skulle forbindelse med trådløsnett eller internett gå bort av en eller annen merkverdig grunn vil du bli varslet. Systemet legger merke til om den har kontakt med sensoren eller ikke og du vil bli varlset..

Enn om man ikke har trådløsnett?

Da tenker vi at du burde få deg trådløsnett eller så kan vi sette opp enhetene med GSM tilkobling.

Vi vil kontinuerlig oppdatere denne siden, men skulle du ikke finne svar må du ikke nøle med å ta kontakt. Husk også på at vi elsker utfordringer så kjør på om du trenger hjelp.

«Finnes ikke problemer, bare utfordringer man finner løsninger på.»